Welkom! E-Mail: info@larscreatiefmaatwerk.nl, Tel: 06 551 93 715

Over

Lars Creatief Maatwerk is gespecialiseerd in maatwerk voor particulieren, bedrijven en winkels. En daarnaast produceren wij allerlei decoraties voor in en om het huis. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, een inbouwkast of onderdelen voor een winkel of stand. Wij vertalen uw ideeën graag naar een passend ontwerp.

Producten die we maken:

Meubels op maat, Kasten op maat, steigerhouten meubelen, keukens op maat, keuken frontjes, meubels van sloop hout, stand bouw, interieur bouw, winkel inrichting, muurschilderingen, schilderijen, ontvangst balies, kantoor meubelen op maat, en nog veel meer.

Onze werkwijze

Graag komen wij bij u langs voor een persoonlijk gesprek waardoor wij een goede indruk krijgen van uw wensen. Vervolgens brengen wij de afmetingen in kaart. Ook kunnen wij tijdens het gesprek diverse materialen laten zien die geschikt zijn voor uw meubel. Op basis van het meubel, de afmeting en materiaalvoorkeur maken wij een vrijblijvende offerte. Als u instemt met de offerte, gaan wij uw product vervaardigen. Daarna leveren wij het af op het door u aangegeven adres.

Uiteraard horen wij graag wat uw wensen zijn.

Wij maken dan graag een vrijblijvende afspraak!

 

Lars

Na jaren ervaring in verschillende branches zoals: standbouw, interieurbouw, reclame- belettering, styling, vormgeving, artdirection en meubelmaker besloot Lars in 2013 zijn eigen onderneming te starten.

Altijd vol creatieve ideeën en bovenop de nieuwste trends.
Met zijn no nonsens mentaliteit altijd meedenkend en betrokken.